Inomhuslokalen!

Nu börjar det dra ihop sig, hyresavtalet är påskrivet och nyckeln överlämnas ikväll, så i helgen kommer vi jobba en del i lokalen för att få så mycket gjort som möjligt, innan vi kan ha lite kurser i lokalen, vilket ska bli jätte roligt!

Vi kommer att ha en VIP-Kväll för de kunder som vill se lokalen och ta del av erbjudanden och mingel en kväll i mars, mer information kommer ut i nyhetsbrevet 1 mars, kvällen har begränsat antal deltagare, så se till att anmäla i god tid!

Lokalen kommer att ha en del trivselregler, för att det ska fungera för alla, dessa regler finns uppskrivna i lokalen och alla kurser som kommer att vara i lokalen kommer att få dem skickade till sig.

I lokalen kommer det finnas en del saker till försäljning också, såsom klickrar och hundkex.

Ja, vi kommer att få det kanon roligt med den nya lokalen, och som ni kanske har märkt har vi också ändrat antalet deltagare på de flesta kurser, då vi inte anser att man alltid får ut det man borde av en kurs inomhus, på 6 deltagare.

Och vi mjukstartar redan i veckan som kommer med några kurser i lokalen, så vi hoppas hinna klart med så mycket som möjligt i helgen!

VÄLKOMNA till Ramstadgatan 3B i Mjölby!

P1040988

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s